Stay connected

Trending News

SHOWBIZ

SHËNDETËSI

SHËNDETËSI

Këshilla kundër dhjamit në bark 

Dhjami në zonën e barkut është një problem për shumicën e femrave sot. Por, shumë dhjam rrit riskun për probleme shëndetësore si diabet, sëmundje zemre, tension të lartë gjaku, madje dhe disa tipe kanceresh. Dhjami në zonën rreth barkut mund të jetë gjenetik ose të…