Trendi i famshëm “Vajzat e bukura, fytyrat e shëmtuara” filloi në Reddit në vitin 2012 dhe u bë viral shumë shpejt.

Gratë postojnë fotografitë e tyre provokuese dhe ndërkohë edhe qesharake me mjekra të dyfishta, sytë e kryqëzuar dhe dhëmbë të nxjerra keq.

Rezultatet e tyre qesharake zbulojnë rëndësinë e ndriçimit të mirë dhe këndin e duhur.  Për më tepër, ata bëjnë deklarata kundër selfie-ve të hijshme dhe na inkurajojnë që ta duam veten ashtu siç jemi.