Qytetari amerikan,  i qujatur Joel  Wassner ka komentuar në faqen e BBC në Facebook rezultatin e zgjedhjeve presidenciale në SHBA, dhe postimi i tij po del të jetë më i popullarizuari i natës.

“Përshëndetje, Apo kërkon dikush një burrë amerikan?

“Unë jam i i mençur, tërheqës, dhe i  gatshëm për t`i bërë të gjitha punët e shtëpisë. Gjithashtu jam i  gatshëm për të mësuar gjuhë të reja, edhe pse kam disa njohuri të frëngjishtes dhe gjuhës gjermane. Jam duke kërkuar për t`u zhvendosur para mesit të janarit …” 

Joel tashmë ka marrë një ofertë për t`u shpërngulur në Afganistan …

<!– #rcjsload_176624 .rc-w-35110.rc-p-pt .rc-content div { clear: none; margin-top: 0; font-size: 14px; margin-bottom: 0; font-weight: 400; line-height: 1.3em; font-family: ‘FuturaStd-Heavy’; }

Lajme të tjera

(function() { var referer=””;try{if(referer=document.referrer,”undefined”==typeof referer)throw”undefined”}catch(exception){referer=document.location.href,(“”==referer||”undefined”==typeof referer)&&(referer=document.URL)}referer=referer.substr(0,700); var rcel = document.createElement(“script”); rcel.id = ‘rc_’ + Math.floor(Math.random() * 1000); rcel.type = ‘text/javascript’; rcel.src = “http://trends.revcontent.com/serve.js.php?w=35110&t=”+rcel.id+”&c=”+(new Date()).getTime()+”&width=”+(window.outerWidth || document.documentElement.clientWidth)+”&referer=”+referer; rcel.async = true; var rcds = document.getElementById(“rcjsload_52f992”); rcds.appendChild(rcel); })(); –>

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here