Një aksident ka ndodhur në magjistralen Mitrovicë-Pejë.

Në aksident janë të përfshirë të paktën një veturë dhe një autobus.

Sipas informatave të siguruar nga Policia e Kosovës, në këtë aksident ka të lënduar por nuk dihet ende numri i saktë i të lënduarve.

Rasti ka ndodhur rreth orës 16:00.

Klan Kosova.TV është në pritje të detajeve nga ky aksident.

Për çdo informacion shtesë do të ju mbajmë të informuar.