Ambasadorja gjermane në Maqedoni Kristine Althauzer duke u përgjigjur në pyetjet e gazetarëve tha se Gjermania është vetëm mbikëqyrëse nëse është i mundur pranimi i Maqedonisë në NATO nën referencën e përkohshme, deklaroi se kjo është çështje që duhet ta zgjidh Shkupi dhe Athina. “Gjithsesi se është me rëndësi ajo që ministri Nikolla Dimitrov në njërën prej takimeve të tij të para shkoi pikërisht në Athinë. Këtë çështje nuk dua aspak ta komentoj sepse kjo është punë e dy shteteve. Këtu Gjermania është vetëm mbikëqyrëse”, deklaroi ambasadorja Alt’hauzer pas panel diskutimit “Bashkëpunimi mes komunave, kompanive dhe sektorit civil – projekt “City Tree” për mbrojtjen e klimës”, e organizuar nga Ambasada e Gjermanisë në Shkup dhe “Eko-vetëdije”.

@media only screen and (max-width: 670px){#headermobile{width:100%;z-index:80000000000;[email protected] only screen and (min-width: 680px){#headermobile{display:none;}}

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here