Nxënësit e shkollës “Pjetër Bogdani” nga Prishtina u zgjodhën fitues të  konkursit të Ambasadës së  Finlandës në Kosovë, në projektin për inovacion dhe zgjidhje të problemeve.

Ata me kreativitetin e tyre pritet që muret e pesë shkollave t’i zbukurojnë me vizatime të ndryshme, në mënyre që t’i bëjnë fëmijët të ndihen sa më rehat brenda objekteve të shkollës.

Kronikë e gazetares Rejhane Selimi.