Kur Ricardo Bofill rastisi në një fabrikë të çimentos në vitin 1973 ai pa një vend i cili ofron përplot mundësi.

Pothuajse 45 vite më vonë ajo fabrikë është transformuar tërësisht në një shtëpi unike dhe spektakolare.

Fabrika, e cila gjendet në afërsi të Barcelonës ishte një objekt i kohës së Luftës së Parë Botërore, dhe ishte mjaft e dëmtuar kur Bofill dhe ekipi i tij filluan punën në të.

Punimet në këtë vend pothuajse janë të përfunduar, ndërsa Bofill i cili ia dedikoi jetën, ka vizione për të ardhmes e saj dhe ndryshimet në të.

Më poshtë mund të shihni transformimin e një vendi industrial i cili prodhonte tym, në një hapësirë të bukur dhe glamuroze përmes kreativitetit.

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here