Gazetari Ardian Gaxherri sjellë rrëfimin e aktiviteteve të galerisë “Arts Exchange Gallery” që gjendet në Mitrovicë.

Kur e ka filluar punën, si operon dhe cili është misioni i saj, e mësoni duke klikuar në videon e mëposhtme.

Ora 7 – “Arts Exchange Gallery”, hapësirë e artistëve mitrovicas – Klan Kosova

Ora 7 – “Arts Exchange Gallery”, hapësirë e artistëve mitrovicas – Klan Kosova Gazetari Ardian Gaxherri, sjellë rrëfimin e aktiviteteve të galerisë “Arts Exchange Gallery” qe gjendet ne Mitrovicë. Kur ka filluar punën, si operon dhe cili është misioni i saj e mësoni përmes stories.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Dimanche 25 novembre 2018