Stay connected

Trending News

LAJME

Erdogan kërcënon Haradinajn (VIDEO) 

Recep Tayyip Erdoğan më nuk po merret vetëm me Fethullah Gülenin. Presidenti turk sot ka shkuar tutje duke e kërcënuar edhe Ramush Haradinajn. Kryeministrin e Kosovës e porositi se do ta rrëzojnë nga posti qytetarët që do t’i hakmerren për veprimet e tij pas deportimit…

LAJME

Bujqit mësojnë krasitjen e arrave (VIDEO) 

Shoqata e Kultivuesve të Arrës dhe Lajthisë në Kosovë ka organizuar një takim ndërmjet kultivuesve nga mbarë vendi me një profesor të bujqësisë nga i cili do të marrin mësime rreth shartimit të arrave. Gjithë ky aktivitet u bë mbi baza vullnetare. Kronikë nga Agan…

SHOWBIZ

Dështimet epike të dizajnerëve (FOTO) 

Njerëzit kreativë e lëvizin botën tonë para, por ndonjëherë puna e tyre nuk ka ndryshime nga absurditeti total. Shpikësja amerikane, Elena Bondar, pranoi çmimin Nobel për shndërrimin e sytjenave në gaz maskë. Për fat të keq, jo të gjithë shpikësit bëhet të famshëm botërisht, por…