Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, ka shqyrtuar Letër Rekomandimin e Avokatit të Popullit për Kodin e drejtësisë për të mitur.

Sipas Avokatit të Popullit, Hilmi Jashari, Kodi i drejtësisë për të mitur ka mbetur në vakum dhe që gjashtë muaj kjo çështje ka mbetur pa mbulim ligjor.

Kronikë e gazetares Rejhane Selimi.