Dëshira për të pasur një trup me forma perfekte është një ëndërr e pothuajse të gjitha grave.

Por a e dini se një gjë të tillë mund ta bëni me disa ushtrime të lehta?

Duket si diçka e pabesueshme por ndodh vërtetë.

Për më tepër, nuk keni nevojë të shkoni në fitness për të bërë këto ushtrime që përfshijnë të gjitha pjesët e trupit tuaj, ato mund t’i bëni në shtëpi.

Shihni më poshtë dhe mos hezitoni t’i provoni .

Vithe të formësuara

Tri sete nga 10-15 herë

Tri sete nga 15 herë

Gjinj të fortë

Bel të hollë

Tri sete nga 10-15 herë

Mbajeni këtë pozicion për 15 minuta, pushoni pak dhe më pas përsëriteni edhe 5 herë të tjera.

Këmbë të forta

Dy sete nga 10-15 herë

15 herë me secilën këmbë

Krahë të bukur

Dy sete nga 10 herë

10-12 herë

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here