Mysafirët në ‘Beaches Ocho Rios Resort’ në Xhamaika janë mahnitur me trikun e një burri që të rrëshqas mbi ujë.

Burri i quajtur Rushane ka shfaq aftësinë “Të ecë mbi ujë” dhe këtë e ka bërë në një mënyrë të veçantë .

Ky burrë shihet në një video teksa kalon gjithë pishinën mbi ujë deri sa del edhe në bregun e saj pa u zhytur.

Kjo është video:

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here