Në lagjen “Lakërishtë”, të Prishtinës janë parë një patrullë e Policisë së Kosovës, teksa po kontrollonin një person në veturën e tij, raporton VECLAJME.com.

Në disa foto të dërguara nga lexuesit e “VECLAJME.com”, shihet se Policia e Kosovës, kanë dalë në vendin e ngjarjes, dhe shihet se vendi është rrethekuar me shirit.

Për çfarë konkretisht bëhet fjalë nuk kemi arritur ta kuptojmë, a bëhet fjalë për një kontroll rutinore apo është gjetur diçka nuk dihet ende.

“VECLAJME.com”, ka tentuar të flas me zëdhënësin e Policisë, mirëpo linja ka qenë e nxënë.

VECLAJME.com do t’ju mbajë të informuar në lidhje me rastin.

 

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here