Gromësija mund të jetë turpëruese, apo gogësima që njihet si term rrallë herë është shenj e diçkaje më serioze.

Në shumë pak raste ajo është një simptomë .

Këtë e thotë se gastroemteoroligjisti, Paul Berggreen nga Shëndeti i Tretjes në Arizona.

“Gazi në zorrë dhe në anën tjetër mund të lidhet me intolerancën me ushqimin, intolerancën e laktozës dhe fruktozës apo edhe kushteve që mund të ndërlidhen me absorbimin e karbohidrateve”, ka thënë ai.

Shkaqet që ju bëjnë të gromësini janë:

1. Hani shumë shpejt ushqim.
2. Mund të keni probleme me sinus.
3. Pini pije të gazuara.
4. Mund të keni problem me thartirën.

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here