Deri në orën 17:00 në raundin e balotazhit për zgjedhjet presidenciale në Francë kanë votuar 65.3 për qind e votuesve.

Kjo dalje është më e vogël se sa në tri palë zgjedhjet e fundit për president .

Kështu në zgjedhjet e vitit 2012, 2007 dhe 2002 dalja deri në orën 17:00 ka qenë më e lartë.

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here