Ka dalë në treg libri biografik i artistes Frida Kahlo, i shkruar nga autorja Hayden Herrera.

The Independent e ka cilësuar si një libër i cili ka arritur më së miri ta zbërthejë karakterin dhe personalitetin e artistes të jashtëzakonshme.

Autorja Hayden Herrera është historiane e artit si dhe profesoreshë e artit amerikano-latin në Universitetin e New York-ut.