Çmenduria nuk ka kufi. Një kompani amerikane ka prodhuar pampersa tanga që të mos iu dukur fëmijëve vijat mbrapa kur vendosni t’i vishni diçka të bukur, Megjithatë kjo gjë, nuk është se është preferuar nga mjekët,…

Çmenduria nuk ka kufi. Një kompani amerikane ka prodhuar pampersa tanga që të mos iu dukur fëmijëve vijat mbrapa kur vendosni t’i vishni diçka të bukur,

Megjithatë kjo gjë, nuk është se është preferuar nga mjekët, transmeton Express

Shumë komente negative dhe shkrime kundër këtij produkti, ka bërë që shpikësit t’i biejnë pishman për idenë e tyre.

t_1458561376-2149768

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here