Shumica e shembujve të dizajneve të sotme na mahnisin me pamjen e tyre. Sidoqoftë, shpesh ndodh që edhe të dështojnë në funksionalitet dhe efikasitet. Kur i shohim na vjen të pyesim veten se çfarë ishin duke menduar krijuesit e tyre!

Për fat të mirë, dizajnet e përmbledhura në këtë artikull janë edhe të thjeshtë po edhe të mirë-menduara.