Një botë e re e traditave të kuzhinës pret kur tavolina e Chef-it të kthehet me gjashtë episoda të reja që shtrihen në glob dhe ju marrin në zemër të asaj që do të thotë të krijoni. Sezoni i tretë i serisë, për të gjithë adhuruesit e ushqimit.

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here