Më tepër se dy orë Sasho Mijallkov ishte në pyetje në PSP, së bashku me avokatin e tij Ljupço Shvrgovski, shkruajnë mediat në vend.

Ish drejtori i DSK-së, nuk dëshiroi të tregojë se pse ishte i ftuar në PSP, dhe tha që përgjigjet ti marin nga PSP.

Ndryshe Mijallkov, është i akuzuar në disa lëndë të ndryshme që i udhëheq kjo prokurori. /..com/

@media only screen and (max-width: 670px){#headermobile{width:100%;z-index:80000000000;[email protected] only screen and (min-width: 680px){#headermobile{display:none;}}

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here