Beyonce dhe Jay Z kanë mirëpritur binjakët e tyre, konfirmon revista People .

Deri tani, shumë pak detaje janë lëshuar. Gjinitë ose data zyrtare e lindjes së foshnjave ende nuk dihen.

Kthehemi në shkurt, kur Beyonce njoftoi se ajo ishte duke pritur binjakë me një postim epik në Instagram duke thënë: “Ne jemi tepër mirënjohës që familja jonë po rritet me edhe dy fëmijë, dhe ju falënderojmë për dëshirat tuaja të mira”.

Beyonce dhe Jay janë prindër të vajzës pesëvjeçare Ble Ivy.

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here