Si mendoni se ndihen njerëzit kur zbulojnë se e kanë një sozi nga universi i filmave vizatimorë dhe të gjithë fillojnë t’i njohin?

Kjo është pikërisht ajo që i ka ndodhur njerëzve në këtë artikull. Thjesht shiheni versionin e Khal Drogo që punon si mësues, ose kuzhinierin nga Ratatouille që me të vërtetë është një kuzhinier.

Mona Lisa, a je ti?

Khal Drogo është mësimdhënës në një univers paralel

View this post on Instagram

I shall call him, ‘Mini Me’.

A post shared by Squid the Griff (@squidthegriff) on