Lideri i NISMA-s, Fatmir Limaj, ka thënë se Lëvizja Vetëvendosje kanë të drejtë kur thonë se janë të parët si parti.

“Në zgjedhje kanë dalë dy koalicioni dhe një parti – një koalicion ka dalë i pari, një parti e dyta dhe një koalicion i treti”.

“Kur thonë Vetëvendosje jemi të parët kanë plotësisht të drejt, sepse ne tash jemi parti të ndara”.

“Por qytetarët na kanë votuara kështu siç kemi qenë në zgjedhje dhe mandatarin e kemi ne”.

Këto komente Limaj i ka bërë në Zonën e Debatit në Klan Kosova.

 

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here