Mëngjesi i ditës së premte në Klan Kosova ka filluar me shpejtësi dhe adrenalinë. Është gazetarja Shpresa Sekiraqa e cila sjellë profilin e një garuese automobilash, ndër të rrallat në këtë sport të Kosovës.

Ajo është Fetije Halimi, e që shkurt e thërrasin Feta që nga viti 2008, ka sprovuar vetën në garat e automobilizmit dhe atë në disiplina të ndryshme.