Një vajzë ka lindur vetëm një javë para kohës së fundit për abort, kështu duke u shndërruar në foshnjën më të re në botë e cila i ka mbijetuar operacionit abdominal.

Abiageal Peters, nga Surrey, ka lindur 23 javëshe dhe peshon vetëm 0.5 kg.

Nëna e saj 32 vjeçare ishte jashtëzakonisht e frikësuar që foshnja nuk do të mbijetonte.

Mirëpo kur ajo ishte vetëm gjashtë ditëshe, ajo mundi të gjitha gjasat dhe operacioni ishte i suksesshëm.

Prindërit e saj e quajnë “mrekullinë e tyre të vogël”.

 

Having a ruptured intestine in three places, doctors were in a rush to operate on her to keep her alive. She had surgery when she was just six days old

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here