Një nënë ka pasur gjithmonë dëshirë dy djemtë e saj t’i rikrijojmë fotografitë nga fëmijëria e tyre, kështu që  ata vendosëm ta kalonim një mbrëmje të ftohtë shkurti duke rikrijuar nëntë imazhe që ajo i kishte vendosur me krenari nëpër shtëpi.

Fotografitë në fjalë ata i printuan në përmasa të mëdha dhe ia bënë surprizë për 50-vjetorin e saj të lindjes, në prani të gjithë familjarëve dhe miqve.