Sipas hulumtimeve, njerëzit kur pinë alkool priren të bien në katër kategori të ndryshme.

  1. Hemingway – që ka personalitet të njëjtë si të pirë apo esëll.
  2. Marry Poppins – që shkon nga e lezetshme dhe e dashur deri tek shumë e dashur
  3. Profesori interesant – i cili kalon nga një person i qetë tek dashnori me dëshirë për vëmendje
  4. Zotëri Hyde – i cili papritur bëhet armiqësor dhe i papërgjegjshëm.

Ne e kemi bërë një koleksion me fotografitë e disa njerëzve në situata qesharake: