Ka shumë njerëz të pasionuar pas artit dhe fotografisë.

Sipas studiuesve, të rinjtë shpesh ndihen në dilemë se çfarë fotografish interesante të ndajnë me miqtë e tyre në rrjetet sociale, transmeton Klan Kosova.

Adoleshentët punojnë shumë vetëm për të krijuar një imazh më ndryshe të cilin më pas e hedhin në internet, thuhet në studimin e Journal of Research on Adolescence.

Studimi përfshinë një grup adoleshentësh ndërmjet moshës 12 dhe 18 vjeç.