George H.W. Bush ka gëzuar një ditëlindje relaksuese të martën pasi ai u bë i pari ish president i SHBA-së që bëhet 94 vjeç.

Presidenti i 41-të i vendit po merrte thirrje urimi në shtëpinë e tij bregdetare tetë ditë pasi u lirua nga një spital ku ai u trajtua për presion të ulët të gjakut, tha shefi i shtabit Jean Becker, njofton Klan Kosova.

Disa prej fëmijëve të tij ishin në qytet, përfshirë ish presidentin George W. Bush.

Si president, Bush inkurajoi të tjerët të jenë sa më motivues duke reflektuar besimin e tij se njerëzit duhet të ndihmojnë në komunitetet e tyre.

Bush u bë presidenti më i vjetër i SHBA më parë dhe është i pari që feston një ditëlindje të 94, tha zëdhënësi Jim McGrath.