Metroja nuk është vetëm një nga mjetet më të njohura të transportit të qytetit, por edhe një vend ku mund të shihni të gjitha llojet e njerëzve .

Aty shpesh ju rastis të shihni gjëra interesante dhe të takoni njerëz të çuditshëm.

Shikoni përmes fotografive më poshtë disa nga këto raste:

Kjo vajzë ka marrë korbin gjatë udhëtimit.

Big Brother po ju vëzhgon

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here