Shoqata e Gjykatësve sot mbajti kuvendin e rregullt të 12 vjetor. Kryetari i këtij organi, gjykatësi suprem Xhemail Saiti, tha se duhet të ndryshojë perceptimi i gjyqësorit dhe të zbatohen prioritetet urgjente për reforma nga raporti i Pribesë. Edhe gjykatësi Llazar Nanev është me të njëjtin qëndrim. Sipas tij duhet të rishikohet mënyra e zgjedhjes së gjyqtarëve si dhe ndëshkimi i tyre dhe shkarkimi. Për Nanevin është për të ardhur keq që pikërisht Pribe i zbuloi mangësitë në gjyqësor, edhe pse ato ekzistojnë vite me radhë.

Alsat-M

@media only screen and (max-width: 670px){#headermobile{width:100%;z-index:80000000000;[email protected] only screen and (min-width: 680px){#headermobile{display:none;}}

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here