A e dini se gratë japoneze kanë mbajtur rekordin botëror për jetëgjatësi për më shumë se 25 vjet?

Ato kanë një sekret – ushtrojnë vazhdimisht dhe kjo është një pjesë shumë e rëndësishme e kulturës së tyre, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë janë disa nga ushtrimet që zhvillojnë gratë në Japoni, që ju ndihmojnë atyre të kenë jetë më të gjatë dhe forma më të mira trupore.