Zakonisht janë nënat ato që e marrin të ftohurit nga fëmijët e tyre, dhe i përcjellin ato baktere për vite me radhë në trup.

Por kur vjen puna të beteja në mes gjinive, se cila është më e fortë dhe i përballon më lehtë sëmundjet, gratë qëndrojnë shumë më mirë se burrat.

Trupat e grave janë të programuar që t’i vuajnë më pak simptomat e sëmundjeve sezonale, transmeton Klan Kosova.