Zv.Kryeministri i Kosovës, dhe njëherit Ministri i Punëve të Jashtme, Hashim Thaçi është nisur në drejtim të sallës së Kuvendit, duke iu prirë, deputetëve nga PDK-ja, njofton VECLAJME.com

123123123
Foto e huazuar nga: Gazetafjala

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here