Duket që gjërat janë bërë zyrtare në mes të Hilary Duff dhe trajnerit të saj Jason Walsh!

Tre muaj pasi disa burime thanë se kjo dyshe ishin lidhur, ata dolën hapur në publik duke u mbajtur për duar në New York, duke konfirmuar kështu dashurinë e tyre .

“Ajo e pëlqen atë me të vërtetë shumë. Thotë se është i dashur dhe tërheqës, dhe kjo e bën shumë të lumtur”, thotë një burim i afërt me të. “Ata po i kalojnë të paktën katër net në javë së bashku dhe gjërat mes tyre kanë filluar të bëhen më serioze”.

Duff e ka finalizuar divorcin e saj me ish bashkëshortin Mike Comrie në muajin shkurt, por kanë mbetur miq të mirë për nder të djalit të tyre katërvjeçar, Luca.

hilary-duff-jason-walsh hilary-duff-jason-walsh-664d1ad7-37b2-4dad-903e-9ff8a8a81884 hilary-duff-jason-walsh-holding-hands-first-time-03

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here