Kur njerëzit udhëtojnë në Europë mundohen të gjejnë zgjidhje më të lira dhe komode si vend qëndrim.

Këtë gjë mund ta bëni në hostele, transmeton Klan Kosova.

Njëjtë mund të veproni edhe kur shkoni në Amsterdam – ky vend ofron një gamë të gjerë opsionesh për bujtje.

Kështu pushimet tuaja mund të zgjasin më shumë duke harxhuar më pak.

Flying Pig Downtown Hostel

Hostel Noord

503_80

Bulldog Hostel

vondel hostel

train hostel

Cityhub hostel

eco mama