Është shumë e lehtë ta zgjidhni problemin “nuk kam asgjë për të veshur”.

Thjesht, shihni garderobën tuaj dhe përpiquni të imagjinoni se cilat veshje mund të bëhen më interesante ose të transformohen në diçka krejt ndryshe dhe shumë kreative, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë gjeni disa ide që do t’i gjeni shumë të dobishme që të krijoni rroba shumë unike për ditët e verës.

Shtoni ngjyra bluzës së bardhë

Transformoni pantollonat e shkurtra verore duke përdorur dantellë

Ose dekoroni xhepat e tyre me fjongo dhe shirita

Ide e lezetshme si ta transformoni pulovrën e vjetër në diçka të re

Krijoni ‘vula’ për ta dekoruar bluzën tuaj me dizajnet që doni

Ide e thjeshtë dhe interesante për bluzat verore

Dekoroni xhinset tuaja me dizajne të veçanta duke përdorë tentene dhe ngjyrë (sprej)

Shndërroni këpucat e vjetra në këpucë elegante me ngjyra unike

Xhinse dhe dantellë

Jakë kreative e krijuar nga disqet e vjetra

Ju mund ta transformoni fundin e vjetër me disa gurë të vegjël

Bluzë me pjesën e shpinës të hapur

Fundi mund të shndërrohet në fustan komod

Atletet e vjetra ktheni në atlete unike