Pasi u publikuan fotografitë e martesës së Princit Harry dhe Meghan Markle, bashkëshortët anembanë botës u frymëzuan për të publikuar fotot e tyre të dasmës.

Ndryshe nga shkrepjet e përsosura të dasmës mbretërore, këto fotografi tregojnë një varg të tërë të fatkeqësive të dasmës nga të papriturat e mysafirëve e deri tek fëmijët që hedhin zemërim gjatë ceremonisë.

Përgjithësisht janë rastet e rralla kur albumi i fotografive të dasmës është i përsosur dhe përdoruesit e internetit vazhdimisht postojnë imazhet e tyre duke treguar se si ceremonia e dasmës së tyre shkoi me incidente qesharake.