Kryetari i Maqedonisë Gjorge Ivanov, nesër do t’i pranojë letrat kredenciale të ambasadorëve të sapoemëruar të Japonisë dhe Mongolisë në vend.

Në ora 11:00, do t’i pranojë letrat kredenciale nga Keiko Haneda, Ambasadori i sapo emëruar i Japonisë në Republikën e Maqedonisë, kurse në ora 12:00 nga Dashjamc Batsaikhan, Ambasador i Mongolisë në Republikën e Maqedonisë, me bazë në Sofje.

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here