Chris Brown nuk do të marrë një vit këshilla. Gjykata ka treguar se ka pasur një gabim në dokumente.

Chris ka nevojë për një edukim në parandalimin e dhunës familjare, dhe gjyqtari në rastin Karrueche Tran i dha atij një vit të plotë, raporton TMZ .

Sipas dokumenteve të gjykatës, Brown duhet të përfundojë një program intervenimi prej 52 javësh. Vendimi erdhi pasi Karrueche dëshmoi në seancën dëgjimore të përmbylljes të së enjtes.

Siç është raportuar edhe më parë, gjykata ka vendosur gjithashtu se Chris duhet të qëndrojë larg nga Karueche për 5 vitet e ardhshme.

 

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here