Teknologjia moderne ka ndryshuar jetët tona në të dyja mënyrat, në atë të mirë dhe të keqe. E ka thjeshtësuar qasjen në shumë burime për të gjitha llojet e informacioneve. Sidoqoftë, ne mund të mos e vërejmë kur teknologjia fillon t’i ndryshojë lidhjet tona, shoqëritë tona, komunikimin ndërmjet njerëzve dhe mirëqenien tonë në përgjithësi.

A janë laptopët, televizorët, telefonat e mençur dhe videolojërat tona një zëvendësim adekuat për familjen dhe miqtë tanë? Ndoshta është koha për të gjithë ne të mendojmë para se të bëhet shumë vonë.

View this post on Instagram

Social media trap #socialmedia #conceptualillustration

A post shared by John Holcroft (@johnholcroftillustration) on

View this post on Instagram

#mariankamensky

A post shared by Banu Tugcu ⚜️ (@banutugcu) on

View this post on Instagram

Evolution #art #illustration #stevecutts #evolution

A post shared by Steve Cutts (@steve_cutts_official) on

View this post on Instagram

Happiness kit #johnholcroft

A post shared by KIRYN (@kiiryn) on

View this post on Instagram

Lazy boy #conceptualillustration #editorialillustration

A post shared by John Holcroft (@johnholcroftillustration) on