Nuk është sekret fakti që fëmijët janë një kombinim i madh i energjisë së pafundme, çapkënërisë dhe ‘dhelpërisë’ së tyre.

Ndonjëherë prindërit e tyre vetëm duan të regjistrojnë çdo gjë që bëjnë në video dhe t’ua tregojnë fëmijëve të tyre kur të jenë rritur, njofton Klan Kosova.

Bright Side ka përmbledhur disa fotografi me një ndjenjë humori dhe mirëkuptimi për sherret e fëmijëve.

Argëtohuni me këto fotografi të kuriozëve të vegjël: