Të gjithë kemi ëndërruar, në një moment në jetën tonë, ta takojmë princin e përallave ose t’ia puthim dorën princeshave të Disneyt.

Ndonëse kjo është një fantazi e shfrenuar, ne megjithatë mund të vazhdojmë të ëndërrojmë duke i parë – dhe pse jo ndoshta edhe takuar – njerëzit që duket se i afrohen fantazisë.

Fotografitë e mëposhtme do t’i shndërrojnë ëndrrat tuaja në realitet duke ua sjellë 15 njerëz që ngjajnë jashtëzakonisht shumë me karakteret ikonike të filmave të animuar.

Ngjashmëria e tyre është aq e pabesueshme sa do t’iu duhet t’i fërkoni sytë për ta kuptuar që këta njerëz që ekzistojnë vërtetë janë ‘kopje’ e karaktereve të filmave të animuar që i kemi adhuruar pafund.

1. Eric Balfour / Flynn Rider in Tangled (2010)

15 Real Copies of Famous Cartoon Characters That Made the Whole World Go “Wow”

15 Real Copies of Famous Cartoon Characters That Made the Whole World Go “Wow”

15 Real Copies of Famous Cartoon Characters That Made the Whole World Go “Wow”

15 Real Copies of Famous Cartoon Characters That Made the Whole World Go “Wow”

15 Real Copies of Famous Cartoon Characters That Made the Whole World Go “Wow”

15 Real Copies of Famous Cartoon Characters That Made the Whole World Go “Wow”

15 Real Copies of Famous Cartoon Characters That Made the Whole World Go “Wow”

15 Real Copies of Famous Cartoon Characters That Made the Whole World Go “Wow”

15 Real Copies of Famous Cartoon Characters That Made the Whole World Go “Wow”

15 Real Copies of Famous Cartoon Characters That Made the Whole World Go “Wow”

15 Real Copies of Famous Cartoon Characters That Made the Whole World Go “Wow”

15 Real Copies of Famous Cartoon Characters That Made the Whole World Go “Wow”

15 Real Copies of Famous Cartoon Characters That Made the Whole World Go “Wow”

15 Real Copies of Famous Cartoon Characters That Made the Whole World Go “Wow”

15 Real Copies of Famous Cartoon Characters That Made the Whole World Go “Wow”