Kuvendi i Republikës së Maqedonisë në seancën e pestë të sotme plenare duhet t’i emërojë zëvendësministrat e propozuar nga kryeministri Zoran Zaev.

Për zëvendësministër të Mbrojtjes është propozuar Bekim Maksuti, zëvendësministër i Punëve të Brendshme Agim Nuhiu, në Ministrinë e Drejtësisë Oliver Ristovski, në Ministrinë e Punëve të Jashtme Arta Toço, në Ministrinë e Financave Shiret Elezi, ndërsa në Ministrinë e Ekonomisë Kire Naumov.

Vllaste Dimoviq është propozuar për zëvendësministër të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Goce Çakarovski i Shëndetësisë, Visar Ganiu i Arsimit dhe Shkencës, Elmi Aziri i Punës dhe Politikës Sociale dhe Administratës, Remzi Mehmedi i Transportit dhe Lidhjeve, ndërsa Jani Makraduli i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor.

@media only screen and (max-width: 670px){#headermobile{width:100%;z-index:80000000000;[email protected] only screen and (min-width: 680px){#headermobile{display:none;}}

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here