Prishja e dhëmbëve është një nga problemet më shqetësuese që mund të ketë njeriu.

Por sigurisht që gjatë procesit jetësor, qëndrojnë disa ushqime ku ekspertët shëndetësor, paralajmërojnë që të ketë kujdes sepse u sjellin dëme dhëmbëve madje pa e kuptuar dot.

Disa ushqime të caktuara provojnë rritjen e baktereve në gojë dhe ato që ju i mendoni të padëmshme.

Lexoni më poshtë listën e plotë të ushqimeve që po dëmtojnë dhëmbët tuaj në fshehtësi .

Turshitë 
Pijet dietike
Gjalpi i kikirikut 
Kokoshkat

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here