Ka mjaftuar një alarmim nga policia, e me shumë gjasë, edhe një kronikë e Klan Kosovës e shikuar nga më shumë se 700 mijë veta, që pa kaluar 24 orë të identifikohen të paktën 6 raste të afektimit nga loja vetëvrasëse “Balena Blue”.

Të rinjtë që u paraqitën në polici, kanë pohuar se ka edhe shumë moshatarë të tyre që janë zhytur në këtë lojë kriminale .

Pamjet e kronikës së përgatitur nga Arbëresha Fazliu janë të rënda, dhe nuk preferohen për mosha të reja dhe njerëz me shëndet të lig.

 

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here