Dikur ndihmonte të zhvillohej e gjithë Jugosllavia. Por sot, Trepça po thuajse nuk mund të mbajë as veten.

Vetëm komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale, ky gjigant metalurgjik i ka borxh miliona euro.

Për këto obligime që kapin vlerën e 25.8 milionëve, para deputetëve të komisionit për Zhvillim ekonomik, foli kryetar i bordit të KPMM-së, Musa Shabani.

Kronikë nga Vullnet Krasniqi.