Një nga hapat më të mëdhenj në një lidhje është kur themi “Të Dua” për herë të parë.

Një grua së fundi shtroi një dilemë në forumin Mumsnet ku shkroi:

“Mendoj që i dashuri im i ri dëshiron ta thotë, por nuk dëshiron që unë të mos ia kthej, andaj duket se e thotë si me shaka”.

Ajo tha se zyrtarisht kanë dalë që dy mua, por janë bashkë që 4-5 muaj.

Një tjetër, pastaj tha se ajo ia kishte thënë këtë deklarim dashurie të dashurit pas vetëm një javë apo dy që ishin bërë bashkë, dhe pastaj shtoi se kishin qenë baskë që 11 vjet.

Por sipas Doktor Aaron Ben-Zeev, nuk ka formulë precize se kur duhet të themi “Të Dua”, por duhet ta thoni kurdo që e ndjeni, pa bërë shumë kalkulime për kohën.

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here