Qentë kanë kohë që janë të përfshirë në konflikt, ata tashmë i përdorin në fushën e betejës.

Ata janë përdorur nga egjiptianët e lashtë, grekët e lashtë dhe romakët, por përdoren akoma si roje, për nuhatje dhe zbulim të gjërave të ndryshme.

Rreth 5000 qenë se bashku me ushtarët amerikan kanë shërbyer gjatë Luftës së Vietnamit, ata kanë qenë gjithmonë në konflikt përkrah ushtarëve.

Më poshtë i keni disa fotografi të mrekullueshme me këta qenë të jashtëzakonshëm .

Army Soldier And His Military Working Dog Jump Off The Ramp Of A CH-47 Chinook Helicopter
Combat Tracker Dog Lex - Who Loves Attention - Enjoys Some Free Time With His Handler, Marine Lance Corporal, John Peeler
Soldier With His Dog
Tech Sgt. Andrew Montgomery Comforts His Dog Diesel Inside An Army UH-60 Black Hawk Helicopter
A Police Dog And Its Trainer Practise Skipping At A Police Dog Training Base
Labrador Retriever Hawkeye Lays By The Casket During The Funeral Of His Owner, Navy SEAL Jon Tumilson
By Your Side No Matter What
Military Dog Taking A Nap With His Fellow Soldiers
Friends Till Death Do Us Part
U.S. NAVY Petty Officer Blake Soller And His Military Working Dog Rico Pay Tribute To The National War Dog Cemetery
Senior Airman Tariq Russell Shakes The Paw Of His Partner
Policeman Trains Their Dogs At Wanbei Police Dog Training Ceter In Anhui Province
Dog Kissing A Soldier
Military Paratrooper Dog
U.S. Air Force Airman 1st Class Jason Fischman Hoists With A U.S. Army Tactical Explosive Detection Dog
Service Dog On A Mission

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here