Revista “France Football” do të publikojë të mërkurën një listë me ato që i konsideron si ekipet më të mira të botës aktualisht.

Në bazë të disa kritereve siç janë futbollistët e këtyre klubeve, historia, spektatorët në stadium, audienca televizive, fansat në rrjetet sociale, të ardhurat dhe shpenzimet, revista franceze ka përpiluar një renditje që do të shkaktojë debate mes tifozëve.

Shikoni më poshtë renditjen e 10 klubeve më të mira në botë duke u nisur nga vendi i dhjetë./Top Channel

10. Arsenal – 88 pikë

9. Manchester City – 89 pikë

8. Chelsea – 91 pikë

7. PSG – 94 pikë

6. Juventus – 107 pikë

5. Liverpool – 120 pikë

4. Bayern Munchen – 135 pikë

3. Manchester United – 151 pikë

2. Barcelona – 177 pikë

1. Real Madrid – 184 pikë